Ydelser

Om du repræsenterer en stor eller lille virksomhed, forening eller noget helt tredje, så er jeg optaget af at skabe værdi for jer gennem kommunikation, der gør en forskel.

Kontakt mig i dag for at høre mere eller aftale et uforpligtende møde.

Analyse

Få grundig og velfunderet indsigt i alt fra målgrupper og effekten af nyhedsbreve og medlemsblade til organisationsstruktur og kompetencebehov.

Redaktion og indhold

Skriftlig produktion i høj kvalitet, lige fra korte soundbites eller artikler til redaktion af længere publikationer som årsrapporter. Indsigt og erfaring med mange stofområder (både B2B og B2C) og genrer.

Coaching

Til kommunikationschefer, redaktører og skribenter tilbydes hjælp til at strukturere indhold, planlægge temaer, arbejde med kilder, forbedre skrivekompetencer m.m.

Sprog

Få styr på jeres sprogpolitikker og oversættelser, eller hjælp til danskere, der ikke er vant til at skrive på engelsk igennem workshops, vejledninger eller coaching.

Forandring

Få sparring om stort og småt i forbindelse med forandringsprocesser, ved hjælp af afprøvede modeller for interessentanalyse, nøglebudskaber, FAQ og detaljerede kommunikationsplaner.