Om

Deja-vu er et kommunikationsbureau med fokus på strategisk kommunikation, analyse, indhold, sprog og forandring.

Med udgangspunkt i kundens behov tilbydes rådgivning i små og store spørgsmål, samt praktisk hjælp til implementering af alt fra korte tekster til større forandringsprocesser eller en ny organisation.

Deja-vu har base i Nordsjælland og Storkøbenhavn og er en enkeltmandsvirksomhed ejet af Kenneth Birch.

Kenneth Birch

Du er i trygge hænder hos Kenneth, som altid er klar til at lytte til dine behov og give konkrete anbefalinger, som kan hjælpe dig videre.

Kenneth Birch har mange års professionel erfaring med strategisk kommunikation, både fra store børsnoterede virksomheder som Novo Nordisk og Maersk Line, og fra mindre steder som opstartsvirksomheder og foreninger.

Lige siden barndommen har Kenneth leget og arbejdet med sprog og formidling. Her kan nævnes eksempler som årbog i gymnasiet, studiejob som webmaster, kandidatgrad i Informationsvidenskab, oversættelse af fire bøger, en engelsksproget blog siden 2005, og mundtlige præsentationer.

Kenneth er analytisk stærk; hurtig til at sætte sig ind i nye stofområder, finde den røde tråd og give velfunderede anbefalinger.

Endelig er Kenneth international – han har bl.a. boet i USA som barn og er i praksis tosproget dansk/engelsk. Han bemærker sproglige og kulturelle forskelle og ligheder, og begår sig godt også i internationale sammenhænge.

Læs mere på LinkedIn.

Deja-vu

Af fransk déjà-vu, ordret ’allerede set’. En følelse af at have oplevet noget før, selvom det opleves for første gang.

Kommunikation du husker

Navnet deja-vu er samtidig mit bedste råd om kommunikation: Du må aldrig nøjes med at sige tingene én gang.

I vores vågne timer læser vi i gennemsnit 23 ord i sekundet gennem traditionelle og digitale medier. Klart nok, at vi ikke husker alt.

Men måske husker vi alligevel underbevidst, og derfor er gentagelse vigtig. Så hvis du læser en tekst og tænker ”det har jeg hørt før,” er din deja-vu hverken minder fra et tidligere liv (beklager), plagiat eller uopfindsom markedsføring. Det er god kommunikation, fordi tillid opbygges gennem fortrolighed.

Du er nødt til at møde din målgruppe, hvor de er. Og de er ikke kun ét sted: folks vaner, smag og behov er ekstremt forskellige. Der findes ingen one-size-fits-all.

Jeg kan hjælpe jer med at nå jeres målgrupper. Ikke med døgnfluer, men gennem analyse, velovervejede anbefalinger og nøje tilrettelagt indhold.